Carsten Kjær Busk er en meget rutineret foredragsholder indenfor forhandlingsteknik og med udgivelsen af bogen ” Scor kassen ved lønforhandling”, tilbydes nu også Foredraget om lønforhandling.
Et foredrag som deltagerne direkte kan omsætte til deres egen personlige forhandlingssituation.

Har du brug for et foredrag?
Uanset om du repræsenterer en fagforening, en offentlig eller privat virksomhed, forening/ klub eller er elite- sportsudøvere, arbejdsgiver, topleder eller nyuddannet, så forhandler vi alle sammen mange gange i vores liv og langt de fleste kan profitere af at forbedre sine forhandlingskompetencer.

”Lønforhandlingskompetence er måske den vigtigste investering du gør i dig selv ”

Hvad tilbyder foredraget?
Foredraget "Scor kassen ved lønforhandling" hjælper dig med at afkode hvad der sker før, under og efter en lønforhandling og den giver den værktøjerne, så du kan gå velforberedt ind til din næste lønforhandling.

Undervejs vil deltagerne se eksempler på, hvordan konkrete værktøjer og spørgsmål udmønter sig i et færdigt forhandlingskøreskema, som vil være deltagernes slutprodukt af at se foredraget og læse bogen.

Foredraget varer ca. 1½ time og kan efter behov og antal deltagere udvides i indhold og timetal. Foredraget foregår via powerpoint og flipovers, og deltagerne vil blive involveret undervejs, ligesom der er mulighed for at stille spørgsmål.

Hvad koster det?
Prisen på foredraget tager altid udgangspunkt i en konkret vurdering og som forfatter til en forhandlingshåndbog , så er man altid klar til en konstruktiv forhandling.

Vores vurdering er, at alle deltagere vil have stort udbytte af at have forhandlingshåndbogen ”Scor kassen ved lønforhandling ” som opslagsværk efter foredraget, hvorfor den ofte indgår som en del af den samlede pakke.

Kontakt:
Vil du hører mere om foredraget, priser, og dine muligheder for at booke et foredrag, så kan du kontakte Carsten Kjær Busk på

Email: ckb@hovedjaegerne.dk
Tlf: 6161 35 85.


 

ANDRE SIGER OM BOGEN

” En guldgrube af letlæselig viden, som du straks kan
omsætte til din egen næste forhandling”

 
”Det er simpelthen bogen du giver i gave,
du ville ønske du selv fik”

 
”Min bedste investering, den kommer til at følge
gemig igennem mit arbejdsliv”